Over mij
Massage Gorinchem

Hoi, ik ben Vivi Schotsman, masseur en runningtherapeut. Via mijn massagepraktijk probeer ik zoveel mogelijk bij te dragen aan een positieve balans van mijn cliënten in het dagelijks leven.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden in de massagepraktijk zet ik mij ook in als vrijwilliger bij Women in Progress, “De denkkracht van vrouwen voor goede doelen”.

Mijn loopbaan ben ik gestart in de administratie. Naarmate de jaren vorderden ben ik me meer gaan verdiepen in de mens. Ik wilde met name iets kunnen betekenen voor mijn medemens; een bijdrage leveren aan iemands welzijn. Uiteraard probeerde ik daar mijn werk (en opleidingen) steeds op af te stemmen. Toch vond ik nooit echt de juiste combinatie tussen werk en zingeving. Tot ik aan de opleiding Psycho Sociaal Welzijn begon. Aangevuld met massageopleidingen en boeddhistisch onderricht, kon ik eindelijk daadwerkelijk iets betekenen voor mijn medemens. Werk en zingeving kwamen in balans.

De massagepraktijk werd in 2006 opgericht onder de naam “Massagepraktijk ONS” en heeft in augustus 2016 de naamswijziging naar “VAKKA” ondergaan.

Vanuit de gedachte dat beweging herstel bevordert, wordt sinds 2014 eveneens runningtherapie aangeboden.

De behandelingen die door mij gegeven worden, zijn intuïtief en vanuit een boeddhistische levensvisie.

Indien nodig worden collega-masseurs ingezet om zoveel mogelijk aan de vraag te kunnen voldoen en er geen lange wachttijden zijn.

VAKKA is met recht het adres voor een positieve bijdrage aan je balans.

VAKKA biedt onder andere de volgende massages:

Bij alle behandelingen wordt het volgende van je gevraagd:

  • Je hebt de intentie de massage te ontvangen. Dit betekent dat je je over kunt gaan geven aan ontspanning. Soms zijn daar meerdere behandelingen voor nodig.
  • Geef eventuele klachten voortijdig aan, zodat wij op voorhand kunnen bepalen of wij je kunnen en/of mogen masseren.
  • Neem bij alle massagebehandelingen een grote badhanddoek mee.
  • Neem de juiste hygiëne in acht.
  • Je bent niet onder invloed van drugs en/of alcohol.

Er kunnen zich situaties voordoen waarbij het beter is niet te masseren en de behandeling uit te stellen. Geef daarom bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld medicijngebruik, zwangerschap, afwijkingen aan de huid, etc. vooraf door, we kunnen de massage mogelijk naar de situatie aanpassen, zodat we je toch van dienst kunnen zijn.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak. Wanneer je verhinderd blijkt bij een al gemaakte afspraak wel graag 24 uur van te voren afbellen, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

Tijdens de massages proberen we zoveel mogelijk rust te bewaren. Heb je echter behoefte aan muziek om te kunnen ontspannen, voel je uitgenodigd om deze mee te nemen.